Geld besparen op uw autoverzekering?

autoverzekering

15 jun Geld besparen op uw autoverzekering?

Premies omhoog
De premies voor autoverzekeringenĀ zijn in de laatste maanden behoorlijk gestegen. Met name jeugdig bestuurders betalen een hogere premie als vorig jaar. De WA-verzekeringĀ is gemiddeld met 20 procent gestegen en de beperkt casco verzekering en casco verzekering met respectievelijk 15% en 9%. Jongeren betaalde gemiddeld honderd zeventig euro meer voor hun autoverzekering.

Onvermijdelijk
Volgens het Verbond van Verzekeraars is de premiestijging onvermijdelijk. De verzekeringsmaatschappijen hebben in 2014 meer dan 300 miljoen meer aan schade betaald dan dat ze aan premie hebben ontvangen. Door de enorme concurrentie op autoverzekeringen is de premie de laatste jaren te laag geweest. De Nederlandse Bank waarschuwde al eerder voor deze ongezonde situatie en drong aan op maatregelen.

Toch geld besparen op uw autoverzekering?
Is de premie van uw autoverzekering ook gestegen en wilt u maandelijks uw kosten verlagen en toch een goede verzekering hebben. Dan maken wij graag voor u een vergelijk tussen de vele aanbieders die er zijn en doen u een aanbod. Als u snel wilt weten wat er voor u mogelijk is stuur dan een foto van u polis via Whatsapp 06-57759639 of mail naar info@ohadvies.nl en ontvang binnen een paar uur een gratis second opinion.