Over O&H hypotheken en verzekeringen

O&H hypotheken en verzekeringen is gevestigd in Giessen, maar is ook landelijk actief voor een adviesgesprek bij u thuis aan de keukentafel.

Wij zijn onafhankelijke adviseurs op gebied van hypotheken, verzekeringen, sparen en pensioenen. Wij werken samen met bijna alle banken en verzekeraars en zoeken samen met u naar de beste financiële oplossing.

Bij ons kunt u alles regelen via een vast contactpersoon bij wie u altijd terecht kunt voor een oplossing of een antwoord op al uw vragen. Wij zullen altijd proberen uw vragen zo begrijpelijk mogelijk te beantwoorden en uw wensen zo goed mogelijk in te vullen.

Nadat wij samen hebben gekeken wat uw behoeften zijn zoeken wij naar de hypotheek of verzekering die het best bij u past. Als wij dit met u hebben doorgenomen regelen wij alles voor u met de betrokken partijen. Ook na het afsluiten zijn wij u graag van dienst voor advies en begeleiding bij de door ons afgesloten producten.

Persoonlijk advies is voor ons erg belangrijk, omdat wij graag met u een duurzame relatie willen opbouwen voor uw financiële huishouding en al wat daar bij hoort.

Door  de werkzaamheden die door ons worden verricht zoals: regelen, uitzoeken en vergelijken van diverse producten kunt u doen wat u echt leuk vind.

Hierdoor heeft u altijd een product wat bij u past en kunt u zorgeloos wonen!