Sparen

INTERNET SPAREN

U kunt bij ons terecht voor een internetspaarrekening. Bijv bij  Nationale Nederlanden deze geeft  een hoge rente, het geld is dagelijks opneembaar en uw geld staat veilig bij een betrouwbaar bedrijf. Daarnaast valt de spaarrekening onder het depositogarantiestelsel, hierdoor heeft u de zekerheid dat als het fout gaat met de bank  u €100.000,- per persoon terug krijgt van de Nederlandse staat.

Sparen euro

LIJFRENTE SPAREN

Met een lijfrente spaarrekening spaart u op een geblokkeerde spaarrekening voor uw pensioen. Voordelen hiervan zijn dat de inleg hierop aftrekbaar is in de inkomstenbelasting en dat deze spaarrekening niet meetelt in uw box 3 vermogen. Wij kunnen deze voor u aanbieden bij diverse banken en verzekeraars. We zullen altijd voor u persoonlijk kijken welke op dat moment het beste bij u past.

 

Ook als u een lijfrentepolis of een lijfrentespaarrekening heeft die uitgekeerd moet worden kunt u bij ons terecht. Wij stemmen met u af in welke periode u het best kunt laten uitkeren en zoeken naar een betrouwbare partij, die de hoogste rente bied, wat voor de hoogste maandelijkse uitkering betekent.

.