Particuliere verzekeringen

U kunt een verzekering afsluiten voor bescherming van tegen financiële risico’s door verlies van uw bezittingen, door uw zorgkosten die u moet maken, door inkomensverlies bij ziekte of werkeloosheid en door overlijden.

 

Uw schadeverzekeringen kunt u bij O&H hypotheken en verzekeringen regelen op één combipolis bij de beste schadeverzekeraar van Nederland. U kunt hier uw auto, motor, camper, caravan , woonhuis, inboedel , aansprakelijkheid, rechtsbijstand,doorlopende reis en annulering, ongevallen en uitvaartverzekering op één polis verzekeren. Hierop kan de pakketkorting oplopen tot 10 procent. Deze verzekeringen hebben tevens een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding en de schades wordt vlot en netjes afgewikkeld. Als deze verzekering niet helemaal aansluit op uw wensen zoeken wij voor bij de vele andere verzekeraars die we in huis hebben welke het meest passend is.

risico verzekering

Naast u schadeverzekering zijn wij u ook graag van dienst om de zorgverzekering te zoeken die bij u past. We vinden het hierin belangrijk dat u zelf mag kiezen bij wie u de zorg afneemt. Daarom adviseren wij u altijd om een restitutiepolis af te sluiten, dan komt u niet voor verrassingen dat u ergens niet geholpen kan worden terwijl u dit wel zou willen. De zorgverzekering is ook een maatwerkproduct de één heeft behoefte aan een aanvullende verzekering met veel fysiotherapie, voor de ander is het belangrijk dat de beugel betaald wordt, weer een ander vind alternatieve geneeswijze belangrijk en iemand anders heeft wellicht helemaal geen aanvullende verzekering nodig.

Met een overlijdensrisicoverzekering verzekert u het risico dat de nabestaande niet genoeg inkomen heeft u als u komt te overlijden. Deze gebeurtenis is al erg genoeg en hierdoor komt u nabestaande niet ook nog in de financiële problemen.Daarnaast is er nog een woonlastenverzekering, deze neemt voor u het risico weg dat u uw woonlasten niet meer kunt betalen bij arbeidsongeschiktheid of werkeloosheid.